Ajankohtaista

Svenska Klubben a la carte Pop Up 15.-16.9.2017

Pöytävaraukset klo 18.00 alkaen.

Starter:

Punajuurigraavattua siikaa, mätiä ja kukkakaalivanukasta  12,00

Rödbets gravad sik, rom och blomkålspudding

Beetroot cure raw white fish with roe and cauliflower pudding

Karitsanrilletteä, pikkelöityjä vihanneksia ja tryffelikreemiä  13,50

Lammrilette, inlagda grönsaker och tryffelkräm

Lamb rillet with pickled vegetables and truffle cream

Kuohkeaa herkkutattikeittoa ja vuohenjuustoa 11,50  

Luftig karljohanssvampssoppa

Frothy cep mushroom soup

Main course:

Karitsanpotkaa, karpaloa ja mallaskastiketta  22,00

Lämmlägg, tranbär och maltsås

Lamb shank with cranberry and malt sauce

Paahdettua nieriää, punajuurta ja parsakaalipyreetä   25,00

Stekt röding, rödbeta och pure av broccoli

Roasted Arctic char with beetroot and broccoli puré

Häränsisäfilepihvi, paahdettua sipulipyrettä ja portviinikastiketta   29,00

Oxinnerfilebiff, pure av rostad lök och portvinsås

Beef tenderloin steak with roasted onion puré and port wine sauce

Dessert:

Tummasuklaa creme brulee ja tyrni-appelsiinisorbettia  12,00

Creme brylee på mörkchoklad och sorbet av havtorn och appelsin

Dark chocolate crème brûlée with sorbet of sea buckthorn and orange

Mustikkafinancier ja kardemummajäätelöä  10,50

Blåbärsfinancier och kardemummaglass

Blueberry financier with cardamom ice cream

  Kaudensorbetti   4,00

Säsongens sorbet

Sorbet of the season

Menu:

MENY KLUBBEN 52,00

Punajuurigraavattua siikaa, mätiä ja kukkakaalivanukasta

Rödbets gravad sik, rom och blomkålspudding

Beetroot cure raw white fish with roe and cauliflower pudding

Domaine du Cléray Sauvignon Blanc, France 52,00 /

Marqués de Cáceres Deusa Nai Albariño, Spain 59,00

***

Häränsisäfilepihvi, paahdettua sipulipyrettä ja portviinikastiketta

Oxinnerfilebiff, pure av rostad lök och portvinsås

Beef tenderloin steak with roasted onion puré and port wine sauce

Cesari Jèma, Italy 82,00 /

Finca Flichman Gestos Shiraz, Argentina 49,00

***

Tummasuklaa creme brulee ja tyrni-appelsiinisorbettia

Creme brylee på mörkchoklad och sorbet av havtorn och appelsin

Dark chocolate crème brûlée with sorbet of sea buckthorn and orange

Chapoutier Banyuls 2013, France 13.50 / 8 cl /

Offley Tawny Port, Portugal 9,70 / 8cl

MENY ELISABET 61,00

Karitsanrilletteä, pikkelöityjä vihanneksia ja tryffelikreemiä

Lammrilette, inlagda grönsaker och tryffelkräm

Lamb rillet with pickled vegetables and truffle cream

Sileni Cellar Selection Pinot Noir, NZ 63,00

***

Kuohkeaa herkkutattikeittoa

Luftig karljohanssvampssoppa

Frothy cep mushroom soup

***

Paahdettua nieriää, punajuurta ja parsakaalipyreetä

Stekt röding, rödbeta och pure av broccoli

Roasted Arctic char with beetroot and broccoli puré

Sancerre les Caves des Perrières, France 74,00 /

Domaine du Cléray Sauvignon Blanc, France 52,00

***

Kauden sorbetti

Säsongens sorbet

Sorbet of the season

***

Mustikkafinancier ja kardemummajäätelöä

Blåbärsfinancier och kardemummaglass

Blueberry financier with cardamom ice cream

Chapoutier Banyuls 2013, France 13.50 / 8 cl

Varaathan pöytäsi ennakkoon, paikkoja rajoitetusti.

Yhteystiedot

Maurinkatu 6
00170 Helsinki

Myyntipalvelu:
myyntipalvelu@royalravintolat.com / 09-6128 6350