SUOMI 100 V.

65,00

Härkätartar Svenska Klubbenin tapaan

Svenska klubbens beef tartar

***

Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa

Creamy Jerusalem artichoke soup

***

Kuha à la Mannerheim

Pike perch à la Mannerheim

***

Punaviinipäärynät ja vaniljajäätelöä

Red wine pears with vanilla ice cream

Juomapaketti  / Drinking package 45,00

Alkumalja ja 3 x 12cl viiniä

Spakling wine and 3 x 12cl red or white wine

Bernard-Massard “Kuulea” Extra Dry, Luxenburg

Colle Secco “Suomi 100 vuotta”, Italy

MENY GUSTAVE

46,00

Keltajuurikeittoa ja vuohenjuustokreemiä

Yellow beet soup with goat cheese cream

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 46,00 /
Franschhoek Cellar La Cotte Mill Chenin Blanc, SA   49,00

***

Karitsanpotkaa, karpaloa ja mallaskastiketta

Lamb shank with cranberry and malt sauce

Cesari Jùsto Appasimento, Italy 47,00 /
Stift Kloster Neuburg St. Laurent, Austria 56,00

***

Mustikkafinancier ja kardemummajäätelöä

Blueberry financier with cardamom ice cream

Chapoutier Banyuls 2013, France 13.50 / 8 cl

  • MENY KLUBBEN

    55,00

    Punajuurigraavattua siikaa, mätiä ja kukkakaalivanukasta

    Beetroot cure raw white fish with roe and cauliflower pudding

    Domaine du Cléray Sauvignon Blanc, France 52,00 /
    Marqués de Cáceres Deusa Nai Albariño, Spain 59,00

    ***

    Häränsisäfilepihvi, paahdettua sipulipyrettä ja portviinikastiketta

    Beef tenderloin steak with roasted onion puré and port wine sauce

    Cesari Jèma, Italy 82,00 /
    Finca Flichman Gestos Shiraz, Argentina 49,00

    ***

    Tummasuklaa creme brulee ja tyrni-appelsiinisorbettia

    Dark chocolate crème brûlée with sorbet of sea buckthorn and orange

    Chapoutier Banyuls 2013, France 13.50 / 8 cl /Offley Tawny Port, Portugal 9,70 / 8cl

  • MENY ELISABET

    63,00

    Karitsanrilletteä, pikkelöityjä vihanneksia ja tryffelikreemiä

    Lamb rillet with pickled vegetables and truffle cream

    Sileni Cellar Selection Pinot Noir, NZ 63,00

    ***

    Kuohkeaa herkkutattikeittoa

    Frothy cep mushroom soup

    ***

    Paahdettua nieriää, punajuurta ja parsakaalipyreetä

    Roasted Arctic char with beetroot and broccoli puré

    Sancerre les Caves des Perrières, France 74,00 /
    Domaine du Cléray Sauvignon Blanc, France 52,00

    ***

    Kauden sorbetti

    Sorbet of the season

    ***

    Valkosuklaajäätelöä, rosmariini-omenahilloketta ja lämmintä maustekakkua

    White chocolate ice cream, compote of rosemary and apple with warm and seasoned bundt cake

    Calvet Reserve du Ciron 2012 Sauternes, Bordeaux, France 10.90/ 8 cl

  • SVENSKA KLUBBEN BUFFET

  • 1.2.-30.11.2017

  • BUFFET BAROCK 46,00

    (Ilman pääruokaa / Without main course 41,00)

  • Katkarapuja, kurkkua ja korianteria

    Shrimps, cucumber and coriander

    Ibericoporsaanseläkettä ja meloni-rucolasalaattia

    Iberico pork fillet and melon and rocket salad

    Kurkkugazpacho

    Cucumber gazpacho

    Andalucian chorizoa ja hapankaalia

    Andalucian chorizo and sauerkraut

    Salaatti artisokasta ja pecorinojuustosta

    Artichoke and pecorino salad

    Vihreitä salaatteja, maalaisleipää ja voita

    Green salads and country style bread with butter

  • LÄMMIN RUOKA – MAIN COURSE

  • Glaseerattua maissikananrintaa, parmesaanipolentaa ja timjamiaiolia

    Glazed breast of corn fed chicken, parmesan polenta and thyme aioli

  • JÄLKIRUOKA - DESSERT

  • Maitosuklaa-appelsiinikakkua

    Milk chocolate orange cake

  • **************************************

    BUFFET DONNER     52,00

    (Ilman pääruokaa / Without main course 45,00)

  • Jokiraputerriiniä, limeä ja fenkolia

    Crayfish terrine, lime and fennel

    Hiillostettua lohta ja punasipuli-kapriscoulis

    Char grilled salmon with red onion and capers coulis

    Hunajalla glaseerattua kananpoikaa ja timjamimajoneesia

    Honey glazed chicken and thyme mayonnaise

    Salvialla marinoitua vasikanseläkettä ja tryffelikreemiä

    Sage marinated veal fillet and truffle crème

    Salaatti pavuista, kukkakaalista ja kirsikkatomaateista

    Bean, cauliflower and cherry tomato salad

    Punajuuri-pinaattisalaattia ja auringonkukansiemeniä

    Beetroot and spinach salad with sunflower seeds

    Vihreitä salaatteja, maalaisleipää ja voita

    Green salads and country style bread with butter

PÄÄRUOKA – MAIN COURSE

Kokonaisena paistettua härän ulkoseläkettä, pekonia ja tummaa basilikakastiketta

Sirloin of beef with bacon and dark basil sauce

DESSERT - JÄLKIRUOKA

Omenapannacotta, mustaherukkaa ja karamellipähkinää

Apple pannacotta, black currant and caramel nuts

Yhteystiedot

Maurinkatu 6
00170 Helsinki

svenskaklubben@royalravintolat.com

09-6128 6350