HÄÄMENU – WEDDING MENU

 2017

TERVETULOMALJA - WELCOMING DRINK

Kuohuviini – Sparkling wine                           7,20 / 45,00

MENY KLUBBEN

62,00

Punajuurigraavattua siikaa, mätiä ja kukkakaalivanukasta

Beetroot cure raw white fish with roe and cauliflower pudding

Domaine du Cléray Sauvignon Blanc, France 52,00 /
Marqués de Cáceres Deusa Nai Albariño, Spain 59,00

***

Keltajuurikeittoa ja vuohenjuustokreemiä

Yellow beet soup with goat cheese cream

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 46,00 /
Franschhoek Cellar La Cotte Mill Chenin Blanc, SA   49,00

***

Häränsisäfilepihvi, paahdettua sipulipyrettä ja portviinikastiketta

Beef tenderloin steak with roasted onion puré and port wine sauce

Cesari Jèma, Italy 82,00 /
Finca Flichman Gestos Shiraz, Argentina 49,00

***

Hääkakku sekä kahvi ja tee

Wedding cake with coffee and tea

 HÄÄBUFFET – WEDDING BUFFET

BAROCK 43,50

Katkarapuja, kurkkua ja korianteria

Shrimps, cucumber and coriander

Ibericoporsaanseläkettä ja meloni-rucolasalaattia

Iberico pork fillet and melon and rocket salad

Kurkkugazpacho

Cucumber gazpacho

Andalucian chorizoa ja hapankaalia

Andalucian chorizo and sauerkraut

Salaatti artisokasta ja pecorinojuustosta

Artichoke and pecorino salad

Vihreitä salaatteja, maalaisleipää ja voita

Green salads and country style bread with butter

***

PÄÄRUOKA - MAIN COURSE

Glaseerattua maissikananrintaa, parmesaanipolentaa ja timjamiaiolia

Glazed breast of corn fed chicken, parmesan polenta and thyme aioli

***

Hääkakku sekä kahvi ja tee

Wedding cake with coffee and tea

Hääkakku valitaan Konditoria PH7:n valikoimista.

You may choose the wedding cake from Konditoria PH7’s selection

www.konditoriaph7.fi

HÄÄBUFFET – WEDDING BUFFET

DONNER 50,50

Jokiraputerriiniä, limeä ja fenkolia

Crayfish terrine, lime and fennel

Hiillostettua lohta ja punasipuli-kapriscoulis

Char grilled salmon with red onion and capers coulis

Hunajalla glaseerattua kananpoikaa ja timjamimajoneesia

Honey glazed chicken and thyme mayonnaise

Salvialla marinoitua vasikanseläkettä ja tryffelikreemiä

Sage marinated veal fillet and truffle crème

Salaatti pavuista, kukkakaalista ja kirsikkatomaateista

Bean, cauliflower and cherry tomato salad

Punajuuri-pinaattisalaattia ja auringonkukansiemeniä

Beetroot and spinach salad with sunflower seeds

Vihreitä salaatteja, maalaisleipää ja voita

Green salads and country style bread with butter

***

PÄÄRUOKA - MAIN COURSE

Kokonaisena paistettua härän ulkoseläkettä, pekonia ja tummaa basilikakastiketta

Sirloin of beef with bacon and dark basil sauce

***

Hääkakku sekä kahvi ja tee

Wedding cake with coffee and tea

Hääkakku valitaan Konditoria PH7:n valikoimista.

You may choose the wedding cake from Konditoria PH7’s selection

www.konditoriaph7.fi

JUOMAT – DRINKS

Jäävesi sisältyy hintaan – Ice water is included

Talonviini – House wine                        7,20/12 cl  -  45,00/ 75 cl

ESIMERKKI KOKONAISUUSDESTA - WEDDING PACKAGE EXAMPLE

Kuohuviini – Sparkling wine                              7,20

Buffet                                                             43,50

2 x 12 cl Talonviini – house wine                    14,40

Total                                                    64,70

Menun hinta sisältää tilavuokran, henkilökunnan, tarjoilu- ja ruokailuastiat, kaluston sekä kalustojärjestelyt, pöytäliinat ja kangasservietit sekä siivouksen.

Yllä olevat menut ovat tilattavissa yli 30 hengen seurueille. Suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Toivomme saavamme menuvalintanne viimeistään viikkoa ennen tilaisuuttanne. Kaksi (2) arkivuorokautta ennen tilaisuutta ilmoittamanne vierasmäärä toimii laskutusperusteenamme. Pyydämme teitä ilmoittamaan etukäteen mahdolliset ruoka-aineisiin liittyvät toiveet. Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta, ml. laskutusosoitteen ja mahdolliset viitteet. Viinisuositukset eivät sisälly menujen hintaan. Vuosikertamuutokset viineissä ovat mahdollisia. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa ruoan ja alkoholittomien juomien osalta 14 % ja muutoin 24 %.

Menu price includes room hire, service personnel, furniture, tablecloths and napkins, tableware and cleaning. Menus above are available for 30 persons or more. Please order your menu two weeks prior to arrival. The number of guests booked 48 hours prior to your dinner serves as a minimum amount of dinners added to the invoice. Please let us know any dietary requirements within your party in advance, if possible. Please let us know about the payment method in advance. Wine recommendations do not include in menu prices. Please note that vintages may vary. VAT 14 % or 24 % is included in the prices.