RAPUKAUSI - CRAYFISH SEASON

8.8.-30.9.2017

TERVETULOJUOMAT – WELCOMING DRINKS

Kir Royal (mousserandevin med Crème de Cassis)                         10.70 €

Arthur Metz Crémant d’Alsace Brut Millésimé, France                 58.00 €      

Lanson Black Label, France                                                              99.00 €

COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA -

CANAPES WITH APERITIF

3.20€/ kpl - each

Katkarapu & Fenkoli /  Shrimp & Fennel

***

Siika & Kurkku /  Whitefish & Cucumber

***

Poro & karpalo /  Reindeer & Cranberry

***

Tatti & Vuohenjuusto /  Cep mushroom & Goat cheese

Svenska Klubben tarjoilee suomalaiset ravut perinteiseen tapaan

 tillin, voin ja paahtoleivän kera.

Alkuruoaksi suosittelemme 8-15 rapua/henkilö.

Ravut laskutetaan päivän hinnan mukaan.

Svenska Klubben serves in traditional way cooked Finnish crayfish with toast, butter and dill.

As a starter, we recommend from 8 to 15 crayfish/person.

Crayfish will be invoiced as per daily charge.

Kattaustauolle - while we set the table

Sitruunasorbettia - lemon serbet 5,80

Rapujen jälkeen suosittelemme seuraavia ateriakokonaisuuksia

After crayfish we recommend following menus:

MENY I

42,00

Paahdettua nieriää, punajuurta ja tillihollandaise

Roasted Arctic char with beetroot and dill hollandaise

***

Valkosuklaa jäätelöä ja rosmariinihilloketta

White chocolate ice cream, compote of rosemary

***

Kahvia ja teetä

Coffee or tea

3.80 €

MENY II

52,00

Kanttarellikeitto ja keltuaiskreemia

Creamy chanterelle soup with egg yolk cream

***

Grillattua entrecôtea, pekonia ja savuperunaa

Grilled entrecôte, bacon and smoked potatoes

***

Mustikkafinancier ja kardemummajäätelöä

Blueberry financier with cardamon ice cream

***

Kahvia ja teetä

Coffee or tea

3.80 €