Tervetuloa illalliselle Svenska Klubbenille!

Ravintola palvelee 13.1.2021 alkaen

keskiviikosta lauantaihin klo 18:00 – 22:00 (keittiö avoinna klo 21:00 asti)

Illallinen vain pöytävarauksella. Pöytävarauksen voi tehdä
sähköpostitse osoitteeseen svenskaklubben@therongroup.fi
tai soittamalla puh 020 787 9730 (arkisin klo 8-16)

Menu 20. – 23.1.2021

Savulohimoussea saaristolaisleivällä, tillismetanaa ja pikkelöityä kurkkua L
tai
Härkätartar, graavattua keltuaista ja valkosipuli-kaprisvinaigretteä L/G
***
Paahdettua maissikanan rintaa ja herkkutattirisottoa L/G
tai
Paneroitua kuhaa, perunapyreetä ja korvasienikastiketta L
***
Karpalo-valkosuklaajäädykettä, hasselpähkinäkrokanttia,
marinoituja mustikoita ja kinuskia G

Tarjolla myös keittiömestarin kasvismenu!

2 RUOKALAJINE MENU 38 €
3 RUOKALAJIN MENU 46 €

L = Laktoositon
G = Gluteeniton
M = Maidoton

Meny 20. – 23.1.2021

Rökt lax mousse på skärgårdsbröd, dillsmetana och inlagd gurka LF
eller
Ox tartar, gravad äggula och vitlök-kaprisvinaigrette LF/GF
***
Rostat majshönsbröst och stensopprisotto LF/GF
eller
Panerad gös, potatispuré och stenmurklasås LF
***
Tranbär & vitchokladsorbet, hasselnötskrokant,
marinerade blåbär och kinuski GF

2 RÄTTERS MENY 38 €
3 RÄTTERS MENY 46 €

LF = Laktosfri
GF = Glutenfri
DF = Mjölkfri

Menu 20. – 23.1.2021

Smoked salmon mousse on archipelago bread, dill-smetana and pickled cucumber LF
or
Beef tartar, salt-cured yolk and garlic-caper vinaigrette LF/GF
***
Roasted corn-fed chicken breast and porcino risotto LF/GF
or
Breaded pike-perch, potato purée and false morel sauce LF
***
Cranberry & white chocolate sorbet, hazel nut brittle,
marinated blueberries and caramel sauce GF

2 COURSE MENU 38 €
3 COURSE MENU 46 €

LF = Lactose free
GF = Gluten free
DF = Dairy free

Yhteystiedot

Maurinkatu 6
00170 Helsinki

svenskaklubben@therongroup.fi

020-7879730

Myyntipalvelumme palvelee arkisin ma-pe klo 08:00-16:00